samenwerken


AV Isala'96 telt ruim 400 leden en is een zeer betrokken en sportieve vereniging. Al 20 jaar lang bedrijven we 's werelds mooiste sport 'Atletiek'. Met plezier en passie voor onze sport wordt er door jong en oud getraind op de atletiekbaan. Daarnaast staat ook de loopsport hoog in het vaandel. Hardlopen is anno 2022 populairder dan ooit.

Sponsoring van AV Isala'96 is dus een ideale gelegenheid om uw bedrijf te presenteren aan een breed sportief publiek. Klik hier voor meer informatie over onze sponsorpakketten.

Naast onze dagelijkse sportieve inspanningen op en rondom de atletiekbaan is AV Isala'96 zich ook bewust van haar maatschappelijke rol. Daardoor organiseren we bijna ieder jaar een laagdrempelige clinic voor beginnende hardlopers en zijn we organisator van verschillende hardloopevenementen in de omgeving van Kampen. Zoals bijvoorbeeld de: Nedair 2Bruggenloop, Siebrand Bevrijdingsloop, Floorever Kerstcross en de Papegaaij & Tegelaar Oudejaarsloop. Daarnaast organiseert AV Isala'96 ook een tal van kleinere evenementen.

Onze evenementen trekken jaarlijks weer vele sportievelingen uit heel Nederland naar Kampen toe. Sponsoring bij deze evenementen levert uw bedrijf niet alleen naamsbekendheid in Kampen op, maar dus ook daar buiten.

Klik hier voor meer in formatie over de te sponsoren evenementen? Neem vrijblijvend contact op met de sponsorcommissie van AV Isala'96.

Bij AV Isala'96 denken wij graag in mogelijkheden! Neem daarom gerust contact met ons op voor een sponsorpakket op maat.

Met uw steun brengen wij atletiek op topniveau!

Klik hier voor de sponsoropties