HETTSHIRT

In 2021 bestaat AV Isala'96, alweer 25 jaar én dat gaan we vieren! Te beginnen met een uniek jubileum t-shirt met daarop ons jubileum logo. Wie jarig is trakteert daarom ontvangen alle baanatleten tot en met 25 jaar dit unieke jubileum t-shirt cadeau. Binnenkort ontvang je hier meer informatie over via je trainer.
Voor alle (overige) leden is dit legendarische jubileum t-shirt (van Craft) te bestellen voor slechts 15 euro. Met de opbrengst van deze verkoop worden ook andere feestelijke activiteiten betaalt! Klik hier om het jubileum t-shirt te bestellen!

vrijwilligers21

De voorbereidingen zijn in volle gang voor de 2e Ned Air 2Bruggenloop. Op zaterdag 16 oktober zullen honderden hardlopers dwars door de binnenstad van Kampen lopen. Dit jaar zijn de start en finish op het Van Heutszplein. Máár zonder vrijwilligers is het feest niet compleet. Sterker nog, zonder tientallen vrijwilligers geen 2Bruggenloop. Ga daarom aan de slag als vrijwilliger op één van de functies! Klik hier voor meer informatie.

bnlp

Atleten reisden op vrijdag 9 juli van heinde en verre om deel te nemen aan de eerste Isala baanloopavond. De avond telde zo’n 70 deelnemers verdeeld over twee series 1500 meter en drie series 5000 meter. De opvallendste prestatie kwam van Arne Mulder van AV PEC. Hij scherpte het stokoude baanrecord van Tjibbe de Vries met ruim anderhalve seconde aan tot 15:27,15.

Klik hier voor foto's van Rinus Groen

nk2021
In het weekend van 26/27 juni werd in Breda het Nederlands Kampioenschappen Atletiek gehouden. Met 4 finaleplaatsen een succesvolle editie voor de atleten uit Kampen. Zaterdag kwam Mark Jonker in actie op het speerwerpen. Met een stabiele afstand van 62.30 meter wist hij de finale met de beste 8 werpers van Nederland te halen. In de finale was het alles of niks.

HerenvoorPD

We are back on track en hoe!! Ruim een 1.5 jaar na de laatste wedstrijd, was er afgelopen zondag 4 juli eindelijk weer een atletiek wedstrijd voor het mondiale niveau bij de senioren. En wel de competitie. Op basis van 1 wedstrijd werd de eindstand opgemaakt. Het herenteam schaart zicht bij de beste 10 teams van Nederlands in de tweede divisie en mag zich opmaken voor de promotie wedstrijd op 5 september.

CDjunioren

Zaterdag 26 juni was het dan eindelijk weer zover, de junioren mochten weer naar een andere vereniging reizen voor een wedstrijd. Ook het publiek was weer toegestaan in Emmeloord. Namens AV Isala’96 stonden er 18 atleten aan de start van de eerste officiële medaillewedstrijd. Er werden maar liefst 40 persoonlijke records verbroken! En onze junioren wisten zelfs 2x goud, 3x zilver en 1x brons te veroveren in het eindklassement. 

cdjunioren

Één week na de recordregen in Emmeloord mochten we weer op pad. Dit maal gingen we met 4 teams van in totaal 24 atleten naar Dronten voor de enige competitiewedstrijd van dit jaar. Het zou mooi weer worden, maar weinig mensen hadden verwacht dat het zo warm zou worden, maarja, beter dan regen toch? Daarnaast zou je zeggen dat iedereen na zo’n lange tijd zonder wedstrijden niet kon wachten tot ze weer mochten… Helaas waren er een boel teams die het toch niet aandurfden om zich te meten met de andere atleten uit de regio. Veel clubs hadden zich afgemeld of kwamen gewoon niet opdagen. Maar dit mocht voor de aanwezige atleten de pret natuurlijk niet drukken.

We hebben er met z'n allen lang op moeten wachten, maar we kunnen steeds meer! Om de zomervakantie goed in te luiden, organiseert AV Isala’96 op vrijdag 9 juli een baanloop voor alle atleten en jawel met publiek! De afstanden zijn: 1500 meter of 5000 meter. Omdat het vanaf 26 juni weer is toegestaan om wedstrijden te organiseren voor iedereen, met publiek, met inachtneming van de 1,5 meter afstand. 

Klik hier voor de inschrijving!

KR goudespike

In opmaat richting het NK atletiek, laat Anneloes zien dat het met de snelheid wel goed zit. Tijdens de Gouden Spike in Leiden stond Anneloes aan de start van de 100 meter sprint en 100 meter horden. De dag begon met de 100 meter horden. Haar grootste tegenstander, de regerend wereldkampioen Meerkamp, Thiam. In een prima race snelde Anneloes naar een seizoensbeste tijd van 14.10 seconden.

Ilhem

Ilhem Tamrouti heeft zichzelf overtroffen door op het juiste moment te pieken in de halve finale van de NCAA. In Texas (USA) won ze haar 2e groep met een nieuw Kamper Record van 50.74 meter. Na haar groep (flight 2 van 3) kwamen de 15 sterkste vrouwen van West Amerika aan bod.

coronabanner 2021

Op de webpagina www.avisala96.nl/coronavirus blijven we updates plaatsen over de versoepelingen rondom het coronavirus en onze atletiektrainingen. Het bestuur is bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Update 20-5-2021 | Stap voor Stap meer mogelijk!

We mogen gelukkig weer iets versoepelen vanaf deze week. Dat is fijn, het gaat de goede kant op! Per woensdag 19 mei gelden daarom een aantal versoepelingen. Ook iedereen boven de 27 jaar mag weer in groepsverband trainen! Klik hier voor alle updates.

schilder
floorever logo
hagenpoort logo
wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo