Dat was 'm dan, de eerste trainings medaillewedstrijd. Samen gaan we naar de corona-eindstreep en de eerste stap was deze thuiswedstrijd voor eigen leden. Hopelijk volgen er snel meer wedstrijden, en hopelijk ook in competitieverband met andere verenigingen. Klik hier voor de uitslagen van vandaag. 

bedankt

BEDANKT VOOR HET KIJKEN! De notulen staan binnenkort hier op de website.

Benoemd tot Erelid: Hennie Bottenberg en Piet Bottenberg

Benoemd tot Lid van Verdienste: Maarten Papegaaij

Aanmoedigingsprijs: Lars Hansman

Waarderingsprijs: Jan Schilder

Jaarverslagwebsite

Tja het jaar 2020. Wat valt daar nou over te schrijven? Met trots presenteert het bestuur van AV Isala'96 aan alle leden het Jaarverslag 2020. Hierin blikken we terug op een jaar dat tijdens de indoorwedstrijden en crossen goed van start ging, maar als snel moesten we net als heel de wereld een pas op de plaats maken. Als vereniging bleven en blijven we in contact met jullie en samen houden we vol. Als het kan pakken we alle trainingen en wedstrijden weer op en vieren we dit jaar nog ons 25 jaar jubileum feest.

Het jaarverslag 2020 wordt besproken tijdens de Algemene Ledenvergadering 2021, op woensdagavond 7 april. Ook dit jaar weer online. Meer informatie volgt binnenkort.

arjanvorsselman

Even voorstellen... Na ruim 25 jaar heeft Maarten Papegaaij afscheid genomen als club fysiotherapeut. Gelukkig heeft hij zelf in zijn opvolging voorzien. Arjan Vorrselman, werkzaam als fysiotherapeut in de praktijk Papegaaij en Tegelaar neemt het stokje van hem over. Ik ben geboren en getogen in Kampen en inmiddels alweer twee jaar werkzaam bij Papegaaij & Tegelaar, de praktijk die hemelsbreed nog geen 300 meter verwijderd is van de atletiekbaan. Van origine ben ik een voetballer, maar ik ben een sportliefhebber in de breedste zin van het woord. Wat absoluut past bij de veelzijdigheid van atletiek. Waar ik in het voetbal ervaren ben en meerdere hoogtepunten heb meegemaakt, is mijn hardloop carrière blijven steken bij een 2e plaats op de bevrijdingsloop van 2005. Ik sta klaar om jullie te woord te staan, te adviseren en informeren bij jullie klachten en blessures.

De dagen worden 'langer', en na een jaar minder tot weinig trainen hebben we weer zin om aan de slag te gaan! Train je mee?
Klik hier voor alle trainingsdagen en trainingstijden voor het zomerseizoen 2021.

Eventuele updates over het coronavirus blijven we plaatsen onder www.avisala96.nl/coronavirus

NKINDOOR 2021

Zaterdag 20 februari en Zondag 21 februari zijn in het Omnisport te Apeldoorn het Nederlands Kampioenschappen Atletiek gehouden. Onder strenge Corona-maatregelen heeft dit toernooi doorgang kunnen vinden. Dit omdat er kwalificatie momenten voor het EK, WK en de Olympische Spelen op het spel staan. De topsportbubbel is dan mogelijk!

floorever

Van een nood een deugd maken! Nu de kantine dicht is vanwege het coronavirus nemen we deze goed onder handen en daarbij heeft AV Isala'96 de vloerenspecialist Floorever als belangrijke partner gevonden. Vorige week legde het Kamper bedrijf een prachtige PVC vloer bij Isala. Op vrijdag 22 januari bezegelden Bert-Jan Postuma, directeur van Floorever en Joke Lorist, voorzitter van AV Isala’96 de samenwerking met het tekenen van een sponsorovereenkomst. 

hood hp

Het is vanaf nu mogelijk om je eigen originele Isala hoodie te bestellen! De hoodie is Isala-blauw met het logo op de borst en op de rug AV ISALA'96 (zie afbeelding). Vanwege de corona maatregelen is het niet mogelijk om een pasmoment te organiseren. We proberen hier een zo goed mogelijk beeld te geven van de maten. Voor de jonge jeugd is een maattabel beschikbaar, de maten van de hoodies komen overeen met de vermelde reguliere kindermaten. Klik op de banner voor meer informatie!

Winnendefotos

Maar liefst 22 leden hebben in de laatste weken van december deelgenomen aan de AV Isala'96 (virtuele) Eindejaarsloop. Hiermee hebben ze zich ingezet voor de club. Het heeft de vereniging een extra zakcentje opgeleverd van maar liefst 200 euro. Wij bedanken de deelnemers voor hun inzet. Uit alle binnengekomen foto's hebben we de 3 leukste/mooiste foto's gekozen. Binnenkort ontvangen de inzenders van de drie leukste foto's (Helma, Sylvia en Koen) een presentje!   
 
 

Houdvol website

Deel je tips via onze social media kanalen of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Op de webpagina www.avisala96.nl/coronavirus blijven we je ook aan het eind van 2020 en begin van 2021 updates plaatsen over het COVID-19 virus en welke impact dat heeft op de trainingen en activiteiten van AV Isala'96. Het bestuur is bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Update 14-01-2021 | Helaas zijn we aan het begin van dit nieuwe nog niet van de corona maatregelen af. Samen moeten we nog even volhouden om de corona-eindstreep te halen. AV Isala'96 heeft een update gedaan in het corona beleid. Deze update gaat in per 18-01-2021. Klik hier voor de gehele brief vanuit het bestuur.

Lees hier het gehele protocol zodat je weet wat je doen bij besmetting met het corona virus.

Geen kerstcross, Papegaaij en Tegelaar Oudejaarsloop of Nieuwjaarsreceptie... Maar wél de eerste digitale nieuwjaarsboodschap van het bestuur. Houd vol! Alleen samen kunnen we verdere verspreiding van het coronavirus voorkomen (en straks weer samen sporten én ons jubileum vieren). Blijf gezond en blijf in beweging. 

Proost op het nieuwe jaar! - Bestuur AV Isala'96

schilder
floorever logo
hagenpoort logo
wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo