Lid worden


Bij onze vereniging is het gebruikelijk dat je eerst een paar gratis keer meetraint om de sfeer te proeven en de trainer te leren kennen. Op die manier weet je of georganiseerde atletiek, hardlopen of wandelen echt iets voor je is. Als dat zo is kun je jezelf digitaal inschrijven onderaan deze pagina

Het lidmaatschap duurt tot het eind van het kalenderjaar en wordt ieder jaar automatisch verlengd, indien het lidmaatschap niet wordt opgezegd voor 23 december.

Aanmelding bij de Atletiek Unie

Naast je aanmelding bij AV Isala '96 wordt je ook aangemeld bij de Atletiekunie (dit lidmaatschap wordt uit de verenigingscontributie betaald). Je kan ervoor kiezen om hier een wedstrijdlicentie bij aan te vragen (deze kosten worden wel extra berekend en bedragen € 25,35 per jaar, wordt jaarlijks aangepast).

De Pupillen en Junioren worden door ons standaard aangemeld met een wedstrijdlicentie. De kosten van deze licentie worden ook uit de verenigingscontributie betaald.

Wil je gewoon recreatief sporten en niet meedoen aan officiële Atletiekunie (baan) wedstrijden, dan heb je deze wedstrijdlicentie niet nodig. Je kunt deze ook nog op een later tijdstip aanvragen.

De atletiekunie maakt gebruik van Volta. Hier vindt u o.a. uw digitale ledenpas
Account aanmaken voor Mijn Volta (maak bij gebruik van Volta geen gebruik van de webbrowser Internet Explorer. Deze is verouderd en niet geschikt).

Klik op https://mijnvolta.atletiekunie.nl/wachtwoord-vergeten om een wachtwoord aan te vragen. Vul je lidnummer in en klik op "Verstuur e-mail", open de link in je mail om een wachtwoord in te stellen. De Volta app is voor alle Atletiekunie en hardlopen.nl leden gratis beschikbaar.


Download de Volta app via een van onderstaande linkjes:
  Apple Store: https://apps.apple.com/nl/app/volta/id1502243701
  Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=volta.atletiekunie.nl