LEDEN

15-3-2020 | AV Isala'96 volgt de lijn vanuit de Rijksoverheid, het RIVM en de overkoepelende sportbond NOC*NSF als het gaat om het door laten gaan of het afgelasten van sportevenementen en het sluiten van sportaccommocaties in verband met het COVID-19 virus. Zojuist is bekend geworden dat alle (aanvullende) maatregelen van kracht zijn tot en met 6 april. De datum van de Algemene ledenvergadering wordt daarom herzien.

Via deze weg nodig het bestuur van AV Isala'96 alle leden uit voor de algemene ledenvergadering van AV Isala'96 op woensdag 1 april. Het bestuur blikt tijdens de ledenvergadering samen met alle leden terug op het afgelopen sportjaar en we kijken vooruit naar wat komen gaat. Om dat AV Isala'96 ook jouw menining belangrijk vindt, nodigen we je uit om de algemene ledenvergadering bij te wonen. Klik hier voor de agenda van de ledenvergadering. 

De ledenvergadering: Hét moment waarop het bestuur samen met haar leden terugblikt op het afgelopen jaar, de gemaakte keuzes, de sportprestaties en evnetuele vraagstukken en uitdagingen die voor ons liggen. Tevens ook hét moment om als leden vragen te stellen aan het bestuur en mee te denken over onze schittende vereniging: AV Isala'96! Tot slot worden natuurlijk ook alle jubilarissen in het zonnetje gezet en rijken we de aanmoedigingsprijs en de waarderingsprijs uit! Een avond waar jij, als lid, bij moet en wil zijn! De koffie staat vanaf 19:30 uur klaar. Om 20:00 uur opent voorzitter Joke Lorist-Klappe de jaarvergadering!

 

Daarbij is het verslag het gehele jaar ook online terug te vinden in het hoofdmenu onder het kopje: 'vereniging' en 'verenigingsdocumenten'.

Lees het jaarverslag en zorg dat je erbij bent op woensdag 1 april! De voorzitter opent de vergadering om 20:00 uur, dus zorg dat je op tijd bent!

Vragen en opmerkingen kunnen gestuurd worden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo