Heerdeindoor

Zaterdag 23 november stond voor de junioren van av Isala’96 de jaarlijks terug komende Koninklijke van der Most jeugd indoor van vereniging de Gemzen in Heerde op de planning. De onderdelen: hoogspringen, 30m sprint en kogelstoten kwamen aan bod tijdens deze meerkamp.

Bij de MJD1 werd Chamena Hoekman 18de, Lucie Spanninga 17de en Mieke Stuij 14de. Bij de MJD2 belandde Lisa Hoogervorst op de 1ste plaats met een goed puntentotaal van 1616. Bij de MJC1 werd Jasmijn Mulder 7de, Lisette Wezenberg 6de en Julia Fahner kwam als 3de op het podium. Jeomi Langebeeke werd 6de bij de MJC2.

Bij de MJB werd Maike Maat 4de, Anna ten Hove 3de en Natalja Duiveman 2de. Jonne Siebrand werd 1ste bij de MJA en wist het Kamper record kogelstoten uit 2008 te verbeteren. Ook bij de heren werden goede prestaties geleverd. Bij de JJD1 werd Jacco Dam 10de, Koen Endeman 9de en Lars Hansman maarliefst eerste. Bij de JJD2 werd Joran van Boven 8ste, Josse Kampen 7de, Hugo Visser 5de en Maiky Scheurwater 4de. Julian Ten Hove werd 1ste bij de JJA.

Al met al dus een hele geslaagde eerste indoor wedstrijd. Alle uitslagen van de atleten zijn terug te lezen op Atletiek.nu

wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo