baanloop

De kop is eraf. Met de eerste baanloop is het winterseizoen geopend. Gisteravond verzamelende jong en oud zich op onze baan voor het lopen van 1, 2, 3 of 5 kilometer.  Omdat er geen ET beschikbaar was moest er ouderwets hand geklokt worden. Op zich geen probleem voor onze doorgewinterde juryleden. Hierdoor was de tijds planning wel anders dan anders, omdat het registreren op deze manier nu eenmaal meer tijd kost. Klik hier voor de uitslagen.

Bij de laatste twee afstanden, 3 en 5 km is er ter plekke in overleg met de juryleden en een aantal atleten gekozen om de groepen samen te voegen.  Dit betekende dat de 3km 10 minuten later van start ging en de 5km 20 minuten eerder. Helaas werden hierbij  enkele atleten over het hoofd gezien die nog aan het inlopen waren en hierdoor de start misten. Ook waren er atleten bij de start van de 3km die nu wat lang moesten wachten voordat ze konden starten. De communicatie hierover is niet duidelijk geweest, waarvoor er mensen niet blij waren en er zelfs een paar atleten niet meer mee konden doen. Excuses hiervoor.

Verder was er door een miscommunicatie niet geregeld dat er chocolademelk na afloop was voor de kinderen. Ook hiervoor excuses.

Gelukkig is er door de meeste leden lekker en goed gelopen, en is de winter competitie met een lekker loopweertje en veel positieve energie gestart. Op naar de crossloop op zaterdag 7 december,  met ET én chocolade melk bij de KWC!

 

wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo