Waarschijnlijk moet je er nog niet aan denken, maar voor je het weet is het december en ja daar hoort het aftellen naar 2019 natuurlijk bij! De voorbereidingen voor de Papegaaij & Tegelaar oudejaarsloop zijn inmiddels in volle gang. Binnenkort vind je hier alle informatie. Loop je samen met ons het jaar 2018 uit? Tot maandag 31 december!
 
We tellen de laatste dagen van het jaar 2018 af én op 31 december gaan we 'samen, sportief het jaar uit tijdens de Papegaaij & Tegelaar fysiotherapie  Oudejaarsloop van Kampen! Een Kamper traditie die zijn weerga niet kent en al 37 jaar niet meer weg te denken is uit Kampen en omstreken. 

Vele lopers uit het hele land weten elk jaar weer de weg naar Kampen te vinden vanwege de sfeer en het parcours. Het schitterende stadspark van Kampen is het decor voor deze loop, met langs het parcours enthousiaste toeschouwers en bulderende melkbussen. Het is ook de enige loop in Nederland waarbij de carbidschieters met hun melkbussen (nog zo'n Kamper traditie) de lopers naar de finish toe knallen!

 

De Oudejaarsloop 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door:

logo oudejaarsloop 2015 

 

 

wartsila lang
sponsor BJG
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo