Wandelen   Informatie lidmaatschap  WORD LID 


Trek de 'stoute' schoenen aan en wandel mee met de wandelgroep van AV Isala'96!

Dé sport voor iedereen "Wandelen" wordt door duizenden mensen met heel veel plezier beoefend. Het is laagdrempelig en voor alle leeftijden. Het is een individuele sport en er is weinig voor nodig om het uit te oefenen, met een goed humeur en een paar goede wandelschoenen kom je al een heel eind. Na de training is er altijd tijd voor een gezellig kopje koffie of thee in de kantine!

Waarom sportief wandelen bij AV Isala'96?

  • Je wilt ook wel eens wat meer bewegen maar het komt er nooit van.
  • Je denkt dat het moeilijk is om ongetraind lid te worden van een sportvereniging.
  • Je bent geblesseerd maar wilt toch bewegen.
  • Je zoekt een gezellige "samen uit, samen thuis' sport.
  • Je wilt je fit voelen en je conditie verbeteren.
  • Je wilt op een verantwoorde manier afvallen.

Wandelen in de omgeving van Olst

Met sportief wandelen bij AV Isala'96 kun je op een plezierige manier bewegen in groepsverband. Deze manier van bewegen kan door jong en oud beoefend worden en als bijkomstigheid kun je genieten van de omgeving en wat de natuur ons te bieden heeft. Sportief Wandelen verbetert de fitheid en de conditie en bevordert gewichtsverlies en is geschikt voor mensen met blessure- of gezondheidsklachten. 

Er kan in de wandelgroep ook gekozen worden voor Nordic Walking. Bij Nordic Walking wordt gewandeld met stokken, poles genoemd. De beweging is intensiever doordat ook armen en bovenlichaam meewerken. De juiste techniek en het goede ritme zijn hierbij belangrijk.

Trainingen

De wandeltrainingen zijn zorgvuldig opgebouwd en duren 1 tot maximaal anderhalf uur. Er wordt iets sneller gewandeld dan bij gewoon wandelen. Het tempo ligt tussen de 5 en 7 kilometer per uur, maar er moet natuurlijk altijd nog adem overblijven om een gesprekje te voeren.

Je kunt de wandelschoenen met ons aantrekken op:

 Maandagmiddag  vanaf: 13:30uur - 15:00uur
 Donderdagavond  vanaf: 19:00uur - 20:15uur

 

Contact

Meer informatie of gezellig een keer mee wandelen? Neem contact ons op.

Anneke van Dijk   038-3322143 of 06-10391356   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Doro Hup-Westerink  038-3321872  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Naast onze afdeling Sportief wandelen heeft AV Isala'96 nog meer sport aanbod!

baanatletiek vb atletiek hardlopen 

 

 

wartsila lang
sponsor BJG
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo